Bordspellen die je samen speelt

Axel en Steven leggen Nisyros uit bij Friends en FoesWelkom bij Sunny Games! Voor iedereen die van bordspellen houdt, hebben wij spellen die je met zijn allen wint of verliest. Dit zorgt voor een heel andere sfeer aan tafel, dan wanneer je tegen elkaar speelt. Ineens helpt iedereen elkaar en ben je bezig om elkaars sterke punten in te zetten.

Onze spellen worden gespeeld in gezinnen met kinderen vanaf drie jaar, tot aan bordspelverenigingen en studentenhuizen. En omdat onze spellen coöperatief zijn, worden ze ook graag gespeeld op scholen om sociale vaardigheden te stimuleren.

Samenwerking zit in de kern van onze spellen en van hoe wij Sunny Games besturen. Wij geloven dat de wereld een betere plek wordt, als iedereen vanuit samenwerking denkt en doet. Daarom willen we je als welkomsgeschenk een coöperatief spel toesturen. Onze bordspellen passen niet in je e-mail, daarom hebben we de coöperatieve regels van verstoppertje voor je opgeschreven.

Coöperatief verstoppertje is leuk voor kinderen van 4 tot 100 jaar oud. En je kan het zowel binnen als buiten spelen. Als je hieronder je naam en e-mailadres invult, dan sturen we het naar je op.

 

Waar mogen we de spelregels naartoe sturen?
Ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief en aanbiedingen van Sunny Games. Ik weet dat ik mij elk moment kan uitschrijven, maar dit is niet waarschijnlijk omdat ik gek ben op samenwerking. 🙂