De Geheime Gang

De Geheime Gang

Leeftijd: 5+,
Spelers: 1 - 8
Spelduur: 15 min
Auteur: Jim Deacove

De Geheime Gang

Vannacht hebben de dieven het huis doorzocht. Ze hebben drie kostbare voorwerpen meegenomen en verstopt in de geheime gang. Om middernacht komen ze terug om hun buit op te halen.

Wij zijn een team van detectives. We hebben de opdracht de diefstal te voorkomen! We proberen te ontdekken welke voorwerpen de dieven willen stelen. Als dit lukt voordat de klok 12 keer slaat, zijn we de dieven te slim af.

DE GEHEIME GANG is een spannend geheugenspel. Het is belangrijk om te weten welk voorwerp waar ligt. De kinderen helpen elkaar om te onthouden wat ze ontdekken.

INHOUD: Spelbord, 24 kaartjes met kostbare voorwerpen, 12 klok-kaartjes, de deur van de geheime gang, spelregels.

Geïllustreerd door Asia Jackowska

Levend Geheime Gang

Wil je detective spelen in je eigen huis? Levend Geheime Gang is een groot spel, gebaseerd op De Geheime Gang. De regels pasten niet in het spelregelboekje, maar kun je wel online bekijken en downloaden.

Klik hier voor de spelregels

Enthousiaste spelers

Een hit, vooral bij jongens. Als het niet lukt om te winnen van de inbrekers: nog een keer spelen! Zeer geschikt voor kinderen die niet zo voor zichzelf durven op te komen of angstig zijn. Dit komt door het spannende element van de 'tikkende' klok.
Laura Dumas, Zaandam
Samen met mijn 5 jarige zoon en 8 jarige dochter 'de Geheime Gang' gespeeld. Een spel waarin niet alleen samenwerken gestimuleerd wordt, maar ook het geheugen van mijn kids en van mijzelf even getest werd! Leuk, speelt vlot en niet al te lang dus voor de jongste ook goed te overzien qua tijd.
Nina Frerichs, Amersfoort
Download de spelregels