Max de Kat

Max de Kat

Leeftijd: 4+,
Spelers: 1 - 8
Spelduur: 15 min
Auteur: Jim Deacove

Max de Kat

Geheel vernieuwde uitgave sinds juni 2017.

Vogel, muis en eekhoorn zijn op weg naar hun holletje in de boom. Max de kat heeft honger en zit achter ze aan! De spelers zorgen samen voor de kleine diertjes.
Elk diertje kent een korter weggetje. Maar… Max de kat kent deze sluippaadjes ook! Gelukkig kunnen we Max weglokken met een lekker hapje.

MAX DE KAT is een spannend strategiespel voor kinderen van alle leeftijden. Ze overleggen met elkaar: Welk diertje brengen we als eerste thuis? Wanneer krijgt Max wat lekkers? En wat vind je ervan als Max tóch een diertje weet te pakken?

INHOUD: Spelbord, speelstukken (Max, vogel, muis, eekhoorn en 4 lekkere hapjes voor Max), 2 speciale dobbelstenen, spelregels.

Vlinderuitbreiding

In elke doos zit een klein vlindertje. Wil je een nóg strategischer spel spelen, dan kun je de vlinder-variant spelen. De regels daarvoor pasten niet in het spelregelboekje, maar kun je wel online bekijken en downloaden.

Klik hier voor de uitbreiding

Enthousiaste spelers

Het is een verademing om eens een keer een spel uit te spelen zonder dat één of meer kinderen boos of verdrietig zijn. Je speelt samen en dus win je ook samen. En als je samen verliest maakt het helemaal niet uit, want niemand voelt zich een verliezer.
Vanesa Alberga. www.jufjannie.nl
Kinderen vinden de diertjes erg leuk en kiezen vaak een favoriet die ze het eerst naar de boom willen brengen. Hopelijk halen de andere twee het dan ook. Spannend!
Jasmijn Zijlstra, Alkmaar
Download de spelregels