h

ZooMemo

Leeftijd: 5+,
Spelers: 1 - 8
Spelduur: 15 min
Auteur: Marleen van Hoornyck

ZooMemo

Vandaag gaan de jonge dieren op avontuur in de dierentuin. Aan het einde van de dag helpen wij ze om hun eigen plek terug te vinden. Maar plotseling brult de leeuw! De jonge dieren schrikken en rennen door elkaar! Ondertussen is de directeur onderweg naar de dierentuin. Lukt het om alle dieren naar hun plek te brengen voordat de directeur er is?

ZOO MEMO is de coöperatieve pendant van het bekende memory. De spelers helpen elkaar om de kaarten te onthouden!

Inhoud: 30 memorykaarten, 2 spelborden, directeur, spelregels.

Tips

Na een paar keer spelen, kun je de directeur bij de steen laten beginnen. Wil je het spel nog spannender maken, haal de leeuwkaart er dan pas uit als er minstens zes dierparen veilig bij hun ouders zijn. De kaarten worden dan misschien wel drie of vier keer opnieuw gehusseld!

 

ZooMemo heeft een aantal extra kaartjes waarmee je andere regels kan toevoegen. Vul hieronder je naam en emailadres in, en we sturen de regels naar je toe.

Stuur mij de mini uitbreiding
Enthousiaste spelers

Mooi uitgevoerd, goed idee! Mijn ervaring was dat je echt goed moet opletten. Fijn detail dat de dierparen niet identiek zijn.
Wim Bart Stoop, Alkmaar
Leuk en spannend spel. Je kunt lachen met z'n allen. Het is heel gezellig om te spelen. Ik hoop dat het spel heel beroemd wordt.
Nisha, Uithoorn
Download de spelregels