Het beste team in de wereld

Zeven jaar geleden, bij de eerste beurs die ik voor Sunny Games demonstreerde, zei ik tegen Steven: “Volgens mij zijn wij de best betaalde demonstrateurs hier”. Demonstrateurs van Sunny Games krijgen niet betaald (niet in geld in ieder geval). Wat ik bedoelde, is dat wij daar als team stonden en zo gelukkig waren om met kleine kinderen Max de Kat te spelen en aan grote kinderen (30+) Antarctica uit te leggen. Iedereen daar stond te stralen.

Twanneke legt spellen uit op de spellenbeurs in Ranst.

Twanneke en Tamara leggen spellen uit op Spel! in Ranst.

Alle demonstrateurs zijn gelukkig

Inmiddels ben ik niet meer zo flauw dat ik zeg dat het bij ons leuker is. Op beurzen komen we gewoon heel veel mensen tegen die een passie voor bordspellen hebben en ervan genieten om dat een hele dag met anderen samen te doen. En bij Sunny Games straalt iedereen nog steeds. Ik heb in de week na Noorderspel al onze demonstrateurs die erbij waren gebeld. Dit waren een paar van de reacties:

“Het geeft erg veel voldoening dat Nisyros zo aanslaat. En het is leuk om nog meer mensen in het wereldje te ontmoeten.” Elske
“Energiek. Leuk. Gezellig. Succes!” Renske
“Eén groot hoogtepunt” Peter. (Ok, hij is natuurlijk ook de auteur. Heb je zijn blog over Nisyros al gelezen?)

Demonstrateurs zijn geweldig

Demonstrateurs zijn geweldig. Misschien een wat persoonlijke boodschap die er tussendoor komt, maar het is echt geweldig om te zien hoe het Sunny Games team werkt. We hebben op 24 september een fantastisch Noorderspel neergezet met 8 mensen. En het is zo gaaf om te zien hoe een groep mensen samen een stand opbouwt, spellen uitlegt en ondertussen geniet. En Steven en ik zijn ook zo blij dat onze demonstrateurs erbij zijn. Zonder hen zou Sunny Games er echt anders uit zien.

De voordelen van demonstreren

Onze demonstrateurs gaan mee omdat ze van samenwerkingsspellen houden en ook onze coöperatieve boodschap uitdragen. Maar ik weet best dat er nog wat andere voordelen aan zitten. Als onze demonstrateur krijg je namelijk:

  • Gratis toegang tot de beurs

    Eén van die befaamde lunches. Met Marielke, Frits, Tamara,

    Eén van die befaamde lunches. Met o.a. Dieuwertje, Willem, Marielke, Frits, Tamara

  • Tijd om rondjes te lopen en op andere plekken spellen te ontdekken
  • Allemaal leuke gesprekken, bedankjes en kinderen die met je lachen
  • Een overheerlijke biologische lunch (Al sinds de start doet Sunny Games ook alles in samenleving met het milieu)

De demonstrateurs van Sunny Games behoren tot onze inner crowd. Ze zijn altijd als eerste op de hoogte van wat er gebeurt binnen het bedrijf. Onze spellen in ontwikkeling (prototypes) gaan mee naar de beurzen en reken maar dat de demonstrateurs die spellen gaan proefspelen.

Het team van Noorderspel in 2012.

Het team van Noorderspel in 2012: Jouke, Steven, WIllem, Annette.

 

Wil je een keertje meedoen?

We hebben nog heel veel beurzen om te bezoeken dit najaar. En voor volgend jaar hebben we zeker twee nieuwe spellen die we aan de wereld willen laten zien. Voor meer mensen die met ons mee willen naar de beurzen, hebben we zeker ruimte. Het enige wat we vragen is dat je van coöperatieve spellen houdt. Wil je een keertje meedoen? Bijvoorbeeld op het Spellenspektakel in Eindhoven op 12 en 13 november. Stuur dan een mail naar info@sunnygames.nl of neem contact op.

Heb jij wel eens gedemonstreerd? Bij Sunny Games of ergens anders. Dan vinden we het heel leuk om te horen wat je leukste herinnering aan demonstreren is. Laat een reactie achter.

En denk je dat iemand anders echt heel veel plezier zou beleven aan demonstreren bij Sunny Games? Stuur dit bericht dan door via Facebook of e-mail.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *