Dit vinden de demonstrateurs ervan om met ons te werken

Als je ons wel eens bij beurzen hebt ontmoet, dan heb je ze gezien. De mannen en vrouwen in geel t-shirt, die geduldig de spellen uitleggen. Ze werken vrijwillig met ons samen om te zorgen dat zo veel mogelijk mensen kennis kunnen maken met coöperatieve spellen. Lees verder om te leren wat ze er voor terug krijgen.

Samenwerking is key

Steven en ik geloven dat we door samen te werken, de wereld kunnen verbeteren. En spellen werken zo goed om dat te laten zien, omdat iedereen spellen leuk vindt. Ons team van vrijwilligers vindt dat ook, want ze komen elke keer weer helpen. Maar in plaats van dat ik uitleg waarom het zo goed en leuk is, heb ik een aantal gevraagd om kort te vertellen hoe het is bij Sunny Games.

Merlijn van Oostrum, Alkmaar
“De beurzen kunnen vrij intens zijn maar ze geven je juist energie. Ik heb er elke keer van genoten, niet in de laatste plaats door de toffe mensen in het team. En de leiding zorgt goed voor je.”
Merlijn is in 2016 en 2017 meegegaan naar verschillende beurzen. Groot en klein. Hij zal dit najaar in ieder geval te vinden zijn bij de beurzen in Hoorn.
Jelte Zwetsloot, Nijmegen
“Het assisteren van Sunny Games op een spellenbeurs is een hele leuke ervaring. De positiviteit van Max en Steven slaat aan het begin van de dag snel over op iedereen en zorgt voor een enthousiast en vrolijk team. Je krijgt heldere instructies, zodat je ook als nieuweling meteen goed aan het werk kan. Bovendien worden de vrijwilligers top verzorgd, zoals met een lekkere biologische lunch en genoeg te drinken voor de hele dag.”
Jelte was erbij op Zuiderspel dit jaar.
Dyane Til, Amsterdam
“Voor mij was het leukste om de vreugde en verrukking van een kind te zien toen hij het spel ontdekte en heel enthousiast zei ‘ik heb nog nooit een spel gedaan dat je samen moest winnen’ en hoe ontroerd en blij zijn vader was om de vreugde van zijn zoon te zien.
En dat de vader zei dat het zo natuurlijk is om via een coop game een spel aan je kind uit te leggen en aan te leren en dat er relatief veel gelijkwaardigheid is (ipv dat je als ouder altijd wint bijvoorbeeld)”
Dyane was vorig jaar mee naar het Spellenspektakel en dit jaar bij Zuiderspel.
Jeroen Lamboo, Nijmegen
“Samen. Het is leuk om spelletjes te spelen, samen. Dit gebeurt samen met mededemonstrateurs en samen met bezoekers die de uitleg krijgen om samen te spelen. Samenwerkingsspellen zijn hierbij de overtreffende trap van samen.”
Jeroen gaat al 4 jaar mee naar beurzen. Je kan hem onder andere ook in dit filmpje zien.
Monique Schaminee, Arnhem
“Leuk aan beurs: hele dag spellen spelen met mensen die een nieuw spel ontdekken en gaandeweg helemaal enthousiast worden.
Ouders die ontdekken dat hun kind meer kan dan ze dachten.
Kinderen die door cooperatief spel ontdekken dat ze vaardigheden hebben waarvan ze zich niet bewust waren”
Monique gebruikt onze spellen al langere tijd in haar werk. We hebben haar leren kennen in 2016 en in 2017 is ze verschillende keren erbij geweest.

 

Geloof jij in samenwerking?

Als je ook denkt dat we met samenwerking een betere wereld kunnen maken. Doe dan mee. Trek een coöperatief spel uit de kast. Stel voor om voor een persoonlijk record te gaan in plaats van tegen elkaar te spelen.

Als je wilt, is er bij ons ook ruimte om te groeien en je samenwerking te ontwikkelen. Er is altijd plek voor enthousiaste demonstrateurs, maar er zijn ook tal van andere dingen die we samen kunnen doen. Zelfs als je alleen maar wilt afkijken hoe wij samenwerken met ons team ben je welkom. Stuur een mailtje naar max@sunnygames.nl als we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Op sunnygames.nl/agenda zie je waar je ons tegenkomt dit najaar. Kom je ons opzoeken?

2 reacties op “Dit vinden de demonstrateurs ervan om met ons te werken”

  1. Lieke bij 't Vuur schreef:

    Hoi, ik zie dat jullie ook evenementen in Hoorn hebben! Ik demonstreer zelf bij Geronimogames, maar vind het concept van coöperatieve spellen erg leuk. Ik zou graag ook eens mee demonstreren, of in elk geval meer informatie ontvangen. Welke evenementen doen jullie in Hoorn en omgeving?
    Ik hoor graag van jullie.

    Groeten, Lieke

    • Sunny Games heeft een enthousiast team van vrijwillige demonstrateurs. In oktober gaan we elk jaar met elkaar naar Spiel in Essen, waar we onze spellen presenteren aan enthousiaste gezinnen en aan mogelijke nieuwe handelspartners. Je kunt ons altijd benaderen als je het misschien plezant vindt om hierbij aan te haken! Het liefst stuur je hiervoor een mail naar Steven@sunnygames.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *