De Geheime Gang. Vernieuwd en verbeterd

Ik schrijf dit vanuit Canada. Op dit moment is het 2 uur ’s nachts in Nederland. Voor me zitten Jim Deacove (78), zijn vrouw Ruth (70) en mijn compagnon Steven op de bank een film te kijken. We zijn in Canada, speciaal om hen te ontmoeten.

Vlnr. Steven, Ruth, Max, Jim met het enige prototype Geheime Gang in de wereld.

Elke keer komt het weer terug bij één ding. Het heeft ons nu toegestaan om iets nieuws te creëren en iets prachtig nieuws te maken. Van de auteur van Max de Kat, brengen we ons tweede best verkopende spel opnieuw uit. Zo ziet het eruit:

De geheime gang is een spel voor kinderen van vier jaar en ouder. Dieven hebben schatten in de geheime gang verstopt en komen om 12 uur ’s nachts hun buit ophalen. Het is aan ons om te ontdekken wat er ontbreekt, voordat de dieven komen.

Als je aan de beurt bent, draai je twee kaartjes om. Zijn de kaartjes hetzelfde, dan plaats je ze samen in de kelder, waar we de schatten veilig kunnen gebruiken. Zit er een klok tussen, dan wordt het een uur later. En om 12 uur moeten we weten wat er in de geheime gang ligt.

Vandaag, bij het uitkomen van dit bericht, ga ik Jim Deacove interviewen over zijn spellen. En natuurlijk over Max de Kat en de Geheime Gang in het bijzonder. Heb je een vraag voor Jim, stel hem dan hieronder en mogelijk kan ik die stellen bij het interview.

De Geheime Gang is vanaf half oktober te koop in spellenwinkels door heel Nederland. De adviesprijs is 25 euro. Wil je als eerste een spel ontvangen? Dan kan je hier meedoen aan de voorinschrijfactie.

4 reacties op “De Geheime Gang. Vernieuwd en verbeterd”

  1. AH schreef:

    Mooie nieuwe uitvoering, hopelijk is het fijn in Canada

  2. Eloy schreef:

    Ziet er mooi uit. Geniet van alles

    Groet Eloy

  3. Wat gaaf! Ik ben zo blij met de impuls die jullie weten te geven aan coöperatieve spellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *