Max de Kat reviews

Sinds begin juni de nieuwe Max de Kat uitkwam, is het spel een behoorlijk aantal keer gereviewd door verschillende bronnen. Op deze pagina plaatsen we een overzicht van alle reviews die bij ons bekend zijn.

Juf Jannie

Maar liefst drie video’s en een blogpost over Max de Kat op jufjannie.nl. Zij laat zien hoe ze het spel ontving, hoe het was om het met haar kinderen te spelen en ze geeft ook een spel weg (inmiddels is de inzenddatum verlopen).

Haar oordeel: Het is een verademing om eens een keer een spel uit te spelen zonder dat één of meer kinderen boos of verdrietig zijn. Je speelt samen en dus win je ook samen. En als je samen verliest maakt het helemaal niet uit, want niemand voelt zich een verliezer.

Speelgoedreviews.nl

Thierry en Nathalie hebben met twee kinderen Max de Kat gespeeld. Nadat ze het eerst zelf niet hebben kunnen winnen…. Het was genieten om met kinderen te spelen.

Speelgoedmagazine.nl

Speelgoedmagazine.nl heeft erg genoten van Max de Kat. Zij geven het spel een 9. Lees hier de review. Je kon ook via hen een spel winnen.

Nox’ Spellenzolder Welpjes

Het spel is ook gereviewd door het kinderkanaal van Nox’ Spellenzolder. Bastiaan geeft ons 3 uit 5 sterren. Bekijk het hier.

Bol.com

De eerste review op bol.com is binnen. We hebben 5 sterren gekregen 🙂

+ Eindeloos speelplezier

Echt leuk met jonge kinderen, maar ook voor jezelf! Ook leuk dat een spel samenwerken en overleggen traint.

 

Zodra er meer reviews verschijnen, lees je dat ook hier.

Wat vind jij van de nieuwe Max de Kat?

4 reacties op “Max de Kat reviews”

 1. Ronald schreef:

  Max de kat is een uniek en vermakelijk spel. Waar je met elkaar het spel moet maken in plaats van elkaar als tegenstander te zien. Een absolute aanrader en welkome aanvulling voor iedereen die van bordspelen houdt. Leerzaam voor jong en oud.

 2. Max de Kat, op de doos staat 4+ maar speel het eens met pientere peuter en je zult verbaasd staan van hun empathie en hun inlevingsvermogen. Met zijn allen Max de kat terug roepen en hem eten geven in plaats van dat hij onze kleine dieren opeet !!! en dan fluisterend, want de andere peuters in de groep moeten er natuurlijk geen last van hebben ../ Maahhaaax, poes poes poes, lekker eten …. kom dan …..
  En dan wees snel met de kleine dieren richting de veilige boom en hun nestje, holletje en gaatje in de boom. En hoe ze op hun beurt kunnen wachten en al zo jong leren samen spelen en leren overleggen…….
  dus begeleiders bij de peuteropvang: je traint vaardigheden die de kinderen nu en later zeer van pas komen !!!

 3. Conny Oraby schreef:

  Zo mooi,dat het gaat om vriendschap om samen naar een doel te werken in overleg. Voor jong en oud.En dat samen verliezen of winnen
  veel mooier is dan in je eentje te winnen.

 4. Elske schreef:

  Max de kat is leuk en leerzaam voor jong en oud. De doelgroep is weliswaar 4+, maar ook als volwassene is het best lastig om het spel te winnen als je het voor het eerst speelt. Kinderen die het spelen leren samenwerken en zijn vaak erg blij als ze één of twee van de drie diertjes redden. Naarmate ze het vaker spelen worden ze er beter in en doorzien ze de trucs. Dan kunnen ze steeds meer diertjes redden.

  De vormgeving van de nieuwe uitgave van 2017 is super mooi geworden. Helemaal in 3D. Een grote stap vooruit. Maar de regels zijn nog altijd hetzelfde als eerst, en super goed doordacht.

  Ik kan Max de kat echt aan iedereen die jonge kinderen heeft, of met jonge kinderen werkt, aanraden. Het is zo belangrijk in de huidige maatschappij om goed te leren samenwerken, en daar kan je wat mij betreft niet vroeg genoeg mee beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *