The co-op square

Elk jaar in oktober vindt de spellenbeurs Spiel plaats. Het is de grootste beurs met bordspellen ter wereld. Vorig jaar gingen we alleen, strijdend voor aandacht. Dit jaar gaan we samen met andere coöperatieve uitgeverijen. En zo weet jij dat onze spellen zo goed mogelijk worden.

Doen wat we zeggen

Dit jaar organiseren we onze beursdeelname samen met Peaceable Kingdom en Bioviva. Zij verkopen ook coöperatieve spellen. Door samen te werken, laten we de waarde van coöperatief spel zien. En door samen te werken, laten we zien waar Sunny Games in gelooft. Want we geloven dat we met samenwerking een betere wereld kunnen bouwen.

Vorig jaar gingen we voor het eerst naar deze beurs. En toen waren we één van de vele stands. We vroegen om aandacht. En kregen die. Maar door alles op dezelfde manier te doen, gingen we eigenlijk de competitie aan. Niet zoals we het willen.

Zeggen wat we doen

Zelfs onze winkel op de beurs zal samenwerkend zijn. Dat betekent dat als wij spellen verkopen, de anderen meeprofiteren. En andersom.

We zoeken altijd naar samenwerking. Daar gaat ons verhaal ook over. En omdat we het doen, weten we waarover we praten. In onze spellen, als je ons tegenkomt en op deze website.

Kom kijken

In de agenda vind je waar we wanneer zijn dit najaar. Veel evenementen en we doen altijd iets om samenwerking aan te gaan. Met de organisatie, andere standhouders. En altijd met bezoekers.

Wat doe jij?

Wat zijn de dingen waar jij echt goed in bent, omdat je ze regelmatig toepast? Laat het in een reactie weten en dan kunnen we van jou leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *