Een plek om te delen

Op 26 juli 2016 verscheen onze eerste blogpost hier. We zijn inmiddels bijna een jaar verder en we werken nog steeds aan een coöperatief blog. En volgens mij, kunnen we hier nog heel veel meer samenwerking in terug laten komen. Daarom het volgende voorstel.

In de afgelopen tijd zijn er natuurlijk blogsposts geschreven door Max en door Steven (want wij zijn de mannen achter Sunny Games), maar ook door Dingena, Elske en Lian. Het thema is altijd samenwerking of samenwerkingsspellen.

Max schrijft aan het Sunny Games blog vanuit zijn werkkamer in Stuttgart.

Zoals je in ons eerste bericht hebt kunnen lezen, willen we hier een online plek creëren die door verschillende mensen samen wordt vormgegeven.

Wat gaan wij doen

In de komende maanden kan je van ons berichten verwachten over:

  • De vormgeving van de Geheime Gang (de nieuwe versie wordt prachtig)
  • Hoe we met ons eigen team samenwerking creëren (een nieuwe aanpak)
  • Nationale en internationale spelauteurs, zowel auteurs van onze spellen als van andere spellen.
  • Max de Kat en Nisyros
  • Alle beurzen van dit najaar (heb je al in de agenda gekeken?)
  • Het beeldmerk coöperatief spel

Oproep: Wat jij kan doen

We willen het blog van Sunny Games graag een coöperatief blog laten zijn. En dat betekent dat we graag andere mensen uitnodigen om bij te dragen. We doen dat heel vaak via reacties (zie bijvoorbeeld de Max de Kat recensies) en soms via andere schrijvers. Wil jij één van die schrijvers zijn?

Heb jij een verhaal dat je kan linken aan samenwerking of aan spellen? Stuur dan een mailtje met je naam, emailadres en telefoonnummer naar max@sunnygames.nl . En dan gaan we regelen dat jouw verhaal op ons co-op blog verschijnt.

Misschien heb je een verhaal over hoe het is om als vrijwilliger te werken ergens, of zijn er belangrijke dingen die je hebt geleerd uit competitieve spellen die je een keer wilt benadrukken. Of misschien doe je iets briljants in de opvoeding van je kinderen dat je graag met anderen zou delen. Als je een idee hebt, stuur het gerust op. We helpen je graag om er een mooi verhaal van te maken om met de wereld te delen.

Wat wil je graag lezen?

Wat vond je van de berichten van afgelopen jaar? Wat zou je graag meer zien? Wat vind je van de 6 onderwerpen waar we in de komende maanden over zullen berichten? Laat het ons weten via een reactie. Ben je het eens met wat iemand anders schrijft, geef dat dan ook aan. We luisteren naar wat er wordt geschreven en misschien inspireer je ons om iets nieuws te doen.

Let’s Play Together!

2 reacties op “Een plek om te delen”

  1. Willem Louissen schreef:

    Top idee. Ik ga ook iets schrijven over samenwerken en spellen. Als ik het af heb, mail ik het. Kan even duren ivm drukte. Maar komt goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *